Drepturi de autor

Continutul site-ului www.traditiitextile.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum și materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine S.C. Broema Design Textil S.R.L. și terților săi (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor și cea a drepturilor de proprietate intelectuală și industrială.

Utilizarea sau reproducerea oricăror elemente din cele enumerate mai sus, fără acordul scris prealabil al S.C. Broema Design Textil S.R.L., se pedepseste conform legilor în vigoare. S.C. Broema Design Textil S.R.L. respectă dreptul la proprietea intelectuală a terților; în cazul în care considerați că www.traditiitextile.ro conține informații ce încalcă vreun drept apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@traditiitextile.ro

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password