Termeni și condiții

www.traditiitextile.ro este un site aflat sub administrarea Asociației Tradiții Textile. Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și conditiile din secțiunea prezentă. Vă recomandăm să citiți cu atenție toate informațiile de mai jos pentru a putea folosi pagina în cele mai bune condiții.

Informațiile furnizate către Asociația Tradiții Textile sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Asociația Tradiții Textile nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată. Asociația Tradiții Textile își rezervă dreptul de a-și selecta clienții și de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Prețurile produselor sunt actualizate și includ TVA. Prețurile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora. Produsele livrate sunt însoțite de factura fiscală sau bon fiscal.
Asociația Tradiții Textile este identificată prin urmatoarele date:
contact@traditiitextile.ro, Cod unic de inregistrare: 34307833, Sediu: Loc. Limba, Com. Ciugud, str. Principala, nr.43, jud. Alba, telefon 0766.701.347.

CUM COMAND?

Procesul de comanda este compus din următorii pasi: Creează un cont, folosind o adresa de e-mail validă. Ai grijă să completezi datele de contact cât și adresa de livrare în secțiunea Contul meu. Selectează produsele dorite și apasă pe butonul “Adaugă în coș”. În cazul în care dorești să te abonezi, selectează datele pentru livrare și Trimite comada.

LIVRARE SI PLATA

Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (24 – 48 ore – în zilele lucrătoare). Costurile pentru transport vor fi comunicate după finalizarea comenzii, ele fiind diferite în funcție de distanță.

Livrarea în UE și în afara UE se face prin Poșta Română, (5-14 zile). Costurile pentru transport vor fi comunicate după finalizarea comenzii, ele fiind diferite în funcție de distanță.
Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs. este greșită, etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

Pentru mărimile aflate încă în lucru, termenul de livrare este de 3-4 săptămâni.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți, accidente rutiere, calamități naturale sau alte motive ce pot interveni.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.traditiitextile.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum și materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine Asociației Tradiții Textile și terților săi (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor și cea a drepturilor de proprietate intelectuală și industrială.
Utilizarea sau reproducerea oricăror elemente din cele enumerate mai sus, fără acordul scris prealabil al Asociației Tradiții Textile, se pedepseste conform legilor în vigoare. Asociația Tradiții Textile respectă dreptul la proprietea intelectuală a terților; în cazul în care considerați că www.traditiitextile.ro conține informații ce încalcă vreun drept apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, vă rugpm să ne contactați la adresa de email: contact@traditiitextile.ro

RETURNAREA PRODUSELOR

Asociația Tradiții Textile poate solicita returnarea produselor în urmatoarele situații:
1. Coletele prezintă deteriorari severe;
2. Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Consumatorul va refuza recepția. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar, dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.
3. Produsele prezintă defecte de fabricație;
4. Produsele au mărimi eronat comandate de către Client;
5. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Clientului.
6.Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Asociația Tradiții Textile certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. Asociația Tradiții Textile garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Asociația Tradiții Textile pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Asociația Tradiții Textile poate partaja datele personale cu terți (firmele de curierat, procesatorul de plăți online, importatorul/distribuitorul produselor comandate de dvs) în vederea furnizării serviciilor la standarde cat mai înalte. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Asociația Tradiții Textile are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopurile colectării datelor sunt: reclamă, marketing și publicitate; servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastră de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveti dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa Asociația Tradiții Textile, Loc. Limba, Com. Ciugud, str. Principală nr. 43, jud. Alba sau pe email la adresa contact@traditiitextile.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Asociația Tradiții Textile utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, daca este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către soluția Asociația Tradiții Textile, este periodic analizată în privința securității.